Akciók
  Webáruház
  Bemutatkozás
  Kelengyelista
  Elérhetőségeink
  Fotóalbum
  Hírek aktualitások
  Vásárlói tájékoztató
   
  Honlap karbantartás és
tárhely szolgáltatás: Domain
Regisztráció Kft.
   
 
AKCIÓS BABAKOCSIK
 
 
 

"Cam" Combi Tris 4 funkciós mózeskosaras babakocsi

Minőség, desing, forma: Új Fejlesztés!!!
Ez a babakocsi egyesíti a mózeskosaras mély kocsik maximálisan zárt télies felszereltségét az esernyővázas sportkocsik rendkívül könnyű kezelhetőségével.

 A mély kocsi felépítmény is mózeskosárként kézben vihető, több pozícióban ültethető, illetve akár biztonsági ülésként is beköthető az autó hátsó ülésén hosszában annak ellenére, hogy természetesen a felszereltség része ebben az esetben még a nagyon jó minőségű felső minőségi kategóriás biztonsági hordozó is 0-13 kg-ig.
Az esernyővázas sport babakocsi felépítmény vázszerkezete speciálisan megerősített alu ötvözetből készül és nagy teherbírással rendelkezik. Kiépítése újszerű technikai megoldásokat tartalmaz. Ilyen pl: az automata első kerék rögzítők és a bowden fékrendszer. Egyébként a sport felépítmény lábzsákkal, nyári tetővel, esővédővel, öt pontos biztonsági övvel is felszerelt, ráadásul a fém vázszerkezettől teljesen különválasztható. Az összecsukódás automata módszerrel történik. A full extra felszereltség párosul egy kedvező Akciós árral

 

 

   
       
 

Mama Love SH-114 sportkocsi
Ez egy, kis méretre csukható, könnyű esernyő vázas sport babakocsi. A hátlapja egy pozícióban dönthető. Szétnyitható karfával, bolygósítható első kerekekkel, 5 pontos biztonsági övvel, hátra hajtható nyári tetővel és alsó kosárral felszerelt. Összecsukott állapotban vállra akasztható egy hozzá kombinált vállpánt segítségével. Az AKCIÓS ár jelenleg 

 

   
       
 

Pierre Cardin Ps-314 2 funkciós babakocsi. (col. gray-red, gray-blue). gray-green).

Ez a babakocsi az adott "Pierre Cardin" márka egyik könnyű, újszülött kortól használható verziója, mely nagyon jó alapfelszereltséggel rendelkezik, így akár egy újszülött kisbaba számára, sportosítva akár egy nagyobb gyermek részére is minden igényt kielégít. A váz-szerkezet elsősorban városi közlekedésre van tervezve, ennek megfelelően a súlya is igen könnyű, ami rendkívül jó manőverezhetőséget biztosít a babakocsinak, melyen a toló kar átbillentésével egyszerűen változtathatjuk meg a tolás írányát. A hátlap három fokozatban állítható és így akár 1800 fokig is dönthető. Felszereltsége alapárban zárt kupola tetőt, kettős béleltségű belső huzatot, lábzsákot, öt pontos párnázott biztonsági öveket és jól pakolható bevásárlókosarat is tartalmaz. Opciós kiegészítőként rendelhető hozzá:
mózeskosár, biztonsági hordozó 0-13kg, pelenkázó táska és két funkciós esővédő is.
A babakocsi szerkezete könnyen, kis méretűre csúkható. Ilyenkor a szállítás, vagy a kocsi tárolása igen egyszerű. A rendkívül jó felszereltség jelenleg párosul egy igen kedvező árral.

   
       
 

Pierre Cardin:

CAM – Neo-Nato:


Cam – Neonato 3-4 funkciós, travel system és cross sport felső minőségi kategóriában gyártott olasz babakocsik nagyon kedvező AKCIÓS áron, Full Extrás kivitelben is ameddig a készlet tart.

 

   
       

«vissza