Akciók
  Webáruház
  Bemutatkozás
  Kelengyelista
  Elérhetőségeink
  Fotóalbum
  Hírek aktualitások
  Vásárlói tájékoztató
   
  Honlap karbantartás és
tárhely szolgáltatás: Domain
Regisztráció Kft.
   
 
AKCIÓS KISÁGYAK - BÚTOR
 
 

"Zozo" Kombi 158*65*86cm  gyermekágy col.bükk
( Ez egy nyitott polcos pelenkázóval felszerelt kiságy, melyben az ágy rész több magassági pozícióban állítható a baba korának megfelelően, miközben a pelenkázón kényelmesen tisztába rakhatjuk a csöppséget. Későbbiek folyamán az ágy heverőnek alakítható, miközben egy hozzá csatlakoztatott éjjeli szekrénynek is használhatjuk a pelenkázót. Olyan esetekben is praktikus a használata, amikor viszonylag kevés hely van a szobában és esetleg egy hagyományos nagyságú kb.180 cm kombi kiságy már nem fér el. Méretéből adódóan kb. 8 éves korig használhatja gyermekünk. Bükk színben kapható. A rendkívül kedvező AKCIÓS ár jelenleg)   
       
 

Kombi 2 ajtós, fiókos gyermekágy ágyneműtartóval 176*75*90cm  (col.bükk)
(Ez a termék egy sor praktikus kiegészítővel felszerelt kiságy, melyet a mindennapok során a baba korának megfelelően nagyon jól kihasználhatunk. A kiságy fekvőrésze  kezdetben több magassági pozícióban állítható, miközben a pelenkázón kényelmesen tisztába is rakhatjuk a csöppséget. Fiókos, belül polcozott, zárt ajtós belsejében sok minden pakolható, ráadásul a pelenkázó az ágy jobb vagy akár a bal oldalához is építhető. Jól kihasználhatóak az ágyneműtartós fiókok is, melyek egyúttal a termék megjelenését is teljessé teszik. Későbbiek folyamán kb. gyermekünk 3-4 éves korától kezdődően az ágy heverőnek alakítható, miközben egy önálló éjjeli szekrénynek is használhatjuk a pelenkázót. Méretéből adódóan a kiságyat kb. 8-10 éves korig használhatja gyermekünk. Több féle színben kapható. A rendkívül kedvező AKCIÓS ár jelenleg)

Megjegyzés: A kép illusztráció.   
       
 

Kombi 3 fiókos gyermekágy ágyneműtartóval 176*75*90cm  (col. bézs-bükk)
(Ez a termék egy sor praktikus kiegészítővel felszerelt kiságy, melyet a mindennapok során a baba korának megfelelően nagyon jól kihasználhatunk. A kiságy fekvőrésze  kezdetben több magassági pozícióban állítható, miközben a pelenkázón kényelmesen tisztába is rakhatjuk a csöppséget. Görgőkön mozgó, tágas fiókjaiban sok minden pakolható, ráadásul a pelenkázó az ágy jobb vagy akár a bal oldalához is építhető. Jól kihasználhatóak az ágyneműtartós fiókok is, melyek egyúttal a termék megjelenését is teljessé teszik. Későbbiek folyamán kb. gyermekünk 3-4 éves korától kezdődően az ágy heverőnek alakítható, miközben egy önálló 3 fiókos éjjeli szekrénynek is használhatjuk a pelenkázót. Méretéből adódóan a kiságyat kb. 8-10 éves korig használhatja gyermekünk. A gyártó egyik legszebb megjelenésű terméke. Akár több féle színben is kapható. A rendkívül kedvező AKCIÓS ár jelenleg)   
       
 
"Teddy" 70*140 cm fenyő kiságy.
A termék teljesen tömör fenyő kivitelben készül. Rendkívül esztétikus a megjelenése a "faragott macis" dekorációnak és a pogácsa talpszerű lábainak köszönhetően. Magassága 3 pozícióban állítható a kisbaba nagyságának megfelelően és természetesen a későbbiek folyamán heverővé is átalakíthatjuk. Ily módon  gyermekünk a kiságyat kezdetektől fogva egészen 8 éves korig használhatja mint ifjúsági heverőt. A nagyon kedvező DISZKONT ár jelenleg

 

   
       
 

R. I. 60*120 cm natúr fenyő kiságy (magasságban 3 pozícióban állítható kb. 4 éves korig használható)

 

   

«vissza