Akciók
  Webáruház
  Bemutatkozás
  Kelengyelista
  Elérhetőségeink
  Fotóalbum
  Hírek aktualitások
  Vásárlói tájékoztató
   
Regisztráció

Keresés


Kosár

 

Termékek a kosárban:  db

   

[MEGTEKINT]

[VÁSÁROL]


Bejelentkezés
 
E-mail cím:
Jelszó:


Elfelejtette jelszavát?
[ITT] igényelhet újat!


WEBÁRUHÁZ
 
Kategória: Webáruház kategóriák >> Babakocsik >> Múltifunkciós babakocsik >> lapra csúkható babakocsik
Pierre Cardin PS-687 4 funkciós babakocsi
 
 

Pierre Cardin PS-687 AIR. 4 funkciós mózeskosaras babakocsi 3:1 c. black/gray (Új fejlesztésű model!!!)
Ez a termék egy komoly felszereltséggel rendelkező, spanyol desing szerint kialakított, fontos kiegészítőket tartalmazó strapabíró babakocsi, mely a terepes kerék felfüggesztésének köszönhetően nem csak városi körülmények között, hanem akár kifejezetten rossz útviszonyok közepette is nagyon megállja a helyét a mindennapos használat során. Felszereltsége a következő:

A mózeskosaras mély kocsi felépítmény teljesen vízszintes 180° fekvőfelülettel rendelkezik. Vastag peremes oldalfala és kiváló külső–belső béleltsége van, így akár nagyon hideg, télies időjárási viszonyok mellett is, megfelelően teljes védelmet biztosit a kisbaba számára. A felszereltségének része ezen kívül még a szétnyitható lábzsák és a zárt, napvédővel ellátott kupolatető és a többfunkciós esővédő. Egyszerű levétele a vázszerkezetről két gomb megnyomásával történik és azután kézben vihető, mint egy mózeskosár. Újszülött kortól használható kb. a kisbaba 5-6 hónapos koráig. Arra is lehetőségünk van, hogy pl. a gépkocsi csomagtartójában történő szállításhoz laposra összeengedjük az oldalfalait. Ilyenkor mindössze egy kb. 6-7 cm vastag csomagot kapunk, amely akár a vázzal együtt csomagolva is nem sok helyet foglal el, praktikussá téve a termék szállítását.

 

A sport felépítmény a vázszerkezetre szemből, vagy akár menetirány szerint is ráhelyezhető. Hátlapja több pozícióban állítható a fekvő és ülő helyzet között. A felszereltsége ezen kívül 5 pontos biztonsági övet, zárt, napvédővel ellátott kupolatetőt, lábzsákot, és AJÁNDÉK szúnyoghálót is tartalmaz. Használata kb. a baba öt hónapos korától kezdődően maximálisan végig, akár 3 éves korig is lehetséges. 
 

A PS-274 biztonsági hordozó 0-13-kg-ig újszülött kortól használhatjuk kb. a kisbaba 12-18 hónapos koráig. Felszereltsége mozgatható, vagy akár kivehető napvédővel felszerelt kupola tetőt, központilag bőségében és magassági kivezetésében gombnyomásra állítható biztonsági öveket is tartalmaz. Bármilyen gépkocsiba annak 3 pontos biztonsági övével menetiránynak háttal beköthető. Amennyiben nem az autóban használjuk még kézi hordozóként, hintaszékként, vagy fix kitámasztású ülőkeként is funkcionálhat kisbabánk számára. Természetesen lényeges funkciója a babakocsin („Pierre Cardin” PS-687 AIR 4 funkciós babakocsin) történő rögzíthetősége, így téve teljessé annak felszereltségét.

A vázszerkezet is, egyik különösen fontos kiegészítője ennek a babakocsinak. Komoly megerősítéssel rendelkezik és az alumínium ötvözetből készült kialakításának köszönhetően nagyon könnyű a súlya is. Nagy méretű, pumpás fix kerekek vannak hátul, míg elől kisebb bolygósítva vagy rögzítve is használható kerekeket találunk. Ezen kívül automata fékrendszer, több magassági fokozatban állítható toló kar és kerékpumpa is rendelkezésünkre áll. Ráadásul a rugózási komfort is kiváló ezen a modellen. A vázszerkezet összecsukása nagyon könnyen automata módon történik akár önállóan, akár a sport felépítménnyel együtt. Ráadásul ebben az esetben a gyártók elhagyták a hagyományos vázszerkezetre jellemző, úgynevezett keresztvasas, áthidaló megerősítéseket, ezért nagyon laposra, kategóriájában egyik legkisebbre lehet összecsukni a teljes konstrukciót.

A babakocsi kedvező  árban vásárolható meg üzletünkben
INGYENES KISZÁLLÍTÁS!!!
KÉSZLETHIUÁNY!!!

104900 Ft

 

 

 

 


 

 
 
Cikkszám: 635
Márka: Pierre Cardin
Típus: PS-687
Gyártó: Pierre Cardin
Bruttó ár: 104 900 Ft
ÁFA tartalom: 27 %
 
Mennyiség: db
Címkefelhő: Pierre Cardin PS-687 4 f. mózeskosaras babakocsi